Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулася І організаційна сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання

Дата: 04.12.2020 11:41
Кількість переглядів: 382

У п’ятницю, 4 грудня 2020 року, відбулася І організаційна сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання.

Розпочала роботу сесії сільської ради голова територіальної виборчої комісії Альона Мантуляк, яка оголосила результати місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня нинішнього року.

Згідно результатів виборів з трьох кандидатів на посаду, головою Камянської сільської ради обрано Костащука Миколу Івановича, за якого проголосувало 2716 виборців, що складає 80,6%, який склалав присягу та отримав відповідне посвідчення.

В своїй промові сільський голова подякував всім, хто брав активну участь у виборчому процесі: виборцям, членам територіальної та дільничних виборчих комісій за проведену роботу, до речі дуже складну і не просту.

Також, Микола Іванович подякував головам та секретарям сільських рад, які приєдналися до Кам’янської сільської ради, за їхню працю на благо громади та принципову державницьку позицію.

Наступним кроком роботи сесії було визнання повноважень 22 депутатів місцевої ради, які по черзі виходили до трибуни, складали присягу депутата місцевої ради, скріпляли її своїм підписом та отримали відповідні посвідчення депутата Кам’янської сільської ради.

Наступним питання порядку денного сесії сільської ради було обрання секретаря сільської ради. Таємним голосуванням було обрано Токар Галину Василівну, а також, шляхом відкритого голосування обрали старост сіл. Старостою села Старі Бросківці обрано Прунь Іллю Михайловича, а старостою сіл Михальча, Заволока, Дубове, Спаська  -  Шевчук Олену Іллінічну.

Згідно затвердженого порядку денного новообрані депутати розглянули ряд важливих організаційних питань. Також, сесією сільської ради утворено 3 постійні комісії з депутатського корпусу, які будуть працювати та розглядати важливі питання життєдіяльності громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь