Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулася ІІ сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання

Дата: 24.12.2020 10:08
Кількість переглядів: 603

 Фото без опису

 

В середу , 23 грудня 2020 року, під головуванням сільського голови Миколи Костащука відбулася ІІ сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 20 депутатів. На порядок денний вносилось 29 проєктів рішень.

       Головним питанням сесії було обговорення та голосування за  бюджет територіальної громади  на 2021 рік, рішення  з даного питання підтримали одноголосно. Завдяки прийняттю рішення про бюджет, починаючи вже з нового 2021 року, всі заклади громади функціонуватимуть безперебійно та повноцінно.
 

Також депутатами затверджено ряд програм:

  • Програму соціально-економічного розвитку громади
  • Програму соціального захисту «Турбота»
  • Програму підтримки ГО  «Батьків дітей з інвалідністю «Богдан»
  • Програму розвитку фізичної культури і спорту на території Кам’янської сільської ради на 2021 рік
  • Програму «Благоустрій» на 2021 рік
  • Програму підтримки сталого функціонального комунального некомерційного підприємства «Сторожинецький центр медико-санітарної допомоги» на 2021рік»

         Окрім цього, на сесійному зібранні були прийняті рішення щодо низки земельних питань. Під час сесії було надано згоду на передачу об’єктів спільної власності територіальних громад у власність об’єднаної територіальної громади, про безоплатне прийняття об’єктів та майна, що є спільною власністю територіальних громад у комунальну власність Кам’янської територіальної громади.

         Також  прийнято рішення щодо вступу до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування  «Асоціації міст України».

         Отож, впродовж трохи більше трьох годин тривалості зібрання, жодне питання порядку денного не залишилося без розгляду та було підтримане депутатами. В такому підході до роботи депутатським корпусом Кам’янської територіальної громади однозначно матиме підґрунтя для реалізації тих пріоритетів, які визначені в кожному із сіл громади. Головне – співпраця та взаєморозуміння між тими, хто обрав для себе відповідальну місію – сприяти розвитку свого краю!

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь