Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Не мовчіть! Візьміть участь у анкетуванні!

Дата: 20.01.2021 08:51
Кількість переглядів: 801

Фото без описуКам’янська громада за підтримки програми "U-Lead з Європою" розпочала розробку стратегії свого розвитку на 2021–2027 рр. Важлива складова - проведення соціологічного дослідження якості життя та громадських послуг, що надаються на території громади. 

Анкета, яку Вам адресовано, дозволить органам місцевого самоврядування ознайомитись з поглядами і думками жителів нашої громади. Ми віримо, що отримані таким чином знання дозволять раді та іншим установам територіальної громади вдосконалювати громадські послуги і нададуть можливість планувати розвиток нашої спільноти. Результати будуть узагальнені та використані під час роботи над стратегією – документу, що визначає пріорітети громади на наступні сім років. 

Участь в опитуванні добровільна та анонімна. Відповіді на анкету обговорюються спільно всією родиною – будь ласка, в підсумку  кожного разу зазначате ту відповідь, яка найкраще відображає погляди, що панують у Вашому домі.

Для заповнення анкети дослідження умов життя та якості громадських послуг у об’єднаній громаді  перейдіть за посиланням https://forms.gle/p8Ft7xQseLAnY9138

 

Анкетування триватиме з 19 січня 2021 року до 9 лютого 2021 року.

 

Заздалегідь дякуємо за Ваші час і зусилля, присвячені заповненню анкети. Віримо, що питання виявляться для вас цікавими.

Ваша думка важлива!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь