Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Вітання з Великоднем

Дата: 02.05.2021 00:18
Кількість переглядів: 258

Дорога моя християнська громадо!
Прийміть щиросердні вітання з радісними і величними Великодніми святами.
Воскресіння Христа – великий дарунок Господньої Любові до всіх людей, знак справедливості та перемоги добра над злом, зміцнення віри і надії у серці кожного християнина. 
Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. В цей Пасхальний час нехай кожен шукає миру і спокою у своєму серці, а неповторні Великодні передзвони наповнять ваші серця вірою, надією, любов’ю!
Хай у день святої неділі торкнеться Вас Господня благодать, за столом збереться вся Ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски і різнобарвні писанки. Давайте спробуємо стати добрішими до своїх близьких, до всіх людей, що нас оточують.  Нехай радість і милосердя огорнуть Ваші серця, а Господь допомагає Вам у всіх починаннях.
З особливим трепетом та повагою звертаюся сьогодні до наших воїнів і всіх, хто стоїть на сторожі захисту гідності української. Від душі бажаю, щоб Великоднє Світло просвітило кожну душу, кожне серце, кожну домівку, родину та цілу Україну  і об’єднало Божим миром!

Щоб Світло Воскреслого Христа дало Нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю в останній  час. Вірю, що наше життя буде чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. 

«Христос Воскрес»- моя громадо!!!

З повагою, сільський голова Микола Костащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь