Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулася VIІ сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання

Дата: 06.05.2021 08:41
Кількість переглядів: 257

            У середу, 5 травня 2021 року, під головуванням сільського голови Миколи Костащука відбулася VІI сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 19 депутатів, а також начальник фінансового відділу Скоролітна Валентина та  начальник відділу освіти, науки, сім’ї, молоді спорту, культури і туризму Михайлюк Віра.

На сесії було обговорено та прийнято зміни до бюджету Кам’янської сільської ради. Також депутатами було прийнято зміни до програми «Благоустрою» на 2021 рік та затверджено Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Кам’янської сільської ради на 2021-2025 роки.


Далі депутатами, в результаті плідної роботи, було розглянуто та прийнято низку рішень, а саме: про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік, про передачу коштів вільних лишків субвенції з охорони здоров’я в сільській місцевості за рахунок залишку коштів відповідної субвенції з державного бюджету, що утворився на початок бюджетного періоду і мали цільовий характер, які були перераховані з районного бюджету, про утворення відділу "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Кам’янської сільської ради» та багато інших.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь