Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Міжнародний день захисту дітей в Кам’янській громаді

Дата: 03.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 282

Фото без описуУже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.


Метою Міжнародного дня захисту дітей є привертання уваги до потреб та прав дитини. Саме 1 червня вся світова спільнота закликає зупинити домашнє насильство над дітьми, проводить освітні компанії для дітей про те, куди вони можуть звернутися в разі обмеження їх прав, вчать суспільство враховувати потреби дитини, а також проводять різноманітні заходи. 


Чудове свято відбулося в перший день літа в приміщенні Будинку культури села Кам’яна для маленьких мешканців громади. Завдяки відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму, учням та вчителям Кам’янського ліцею, працівникам Кам’янської сільської ради діти відчули справжнє свято.
Привітав маленьких мешканців громади сільський голова Микола Костащук. Він побажав діткам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій! Також на святі був присутній Олександр Пікулін – співзасновник СК «Лідер», який приєднався до привітань та презентував книги різного жанру. Після привітань відбувся святковий концерт від дітей Кам’янського ліцею та вихованців духового оркестру під керівництвом Березовського Михайла. Діти брали участь в конкурсах, танцях та розважальних іграх. В кінці свята територія будинку культури уквітчалась дитячими посмішками, а також були вручені подарунки. Весь час тривала атмосфера свята та радості і дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь