Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулася VIIІ сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання

Дата: 18.06.2021 10:37
Кількість переглядів: 258

Фото без описуУ вівторок, 15 червня 2021 року, під головуванням сільського голови Миколи Костащука відбулася VІII сесія Кам’янської сільської ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 20 депутатів, а також начальник фінансового відділу Скоролітна Валентина, начальник відділу освіти, науки, сім’ї, молоді спорту, культури і туризму Михайлюк Віра та начальник відділу земельних відносин Черневич Ганна. 

На сесії було розглянуто ряд питань необхідних для життєдіяльності громади. Перш за все на сесії Кам’янської сільської ради було затверджено старосту Михальчанського старостинського округу – Миглей Ольгу Василівну, у зв’язку з складанням повноважень за власним бажанням Шевчук Олени Іллівни.

Також, розглянуто та прийнято ставки місцевих податків та зборів на 2022 рік, які будуть опубліковані згодом на сайті та офіційній сторонці Facebook для ознайомлення жителів громади. Ставка єдиного податку для приватних підприємців І та ІІ групи становить 10%, що на 5% нижче від раніше встановленого у селах Михальча, Дубове, Спаська та Старі Бросківці.На сесійному зібранні внесені зміни до бюджету Кам’янської сільської ради.
Депутатами було затверджено ряд важливих Програм, а саме: Програма оздоровлення та відпочинку дітей та Програма «Поліцейський офіцер» Кам’янської сільської ради. 

Також  в ході активного обговорення було проведено реорганізацію закладів освіти, а саме ліквідацію загальноосвітньої школи І ступеня в селі Дубове та створення на його базі закладу дошкільної освіти «Віночок». 

Окрім цього, на сесійному зібранні були прийняті рішення щодо низки земельних питань. Під час сесії було узгоджено правила благоустрою Кам’янської громади та положення про природньо-заповідний фонд, розглянуто звернення громадян,  надано дозволи на розробку проекту землеустрою і виготовлення технічної документації та ін. 
 

Отож, впродовж трохи більше чотирьох годин тривалості зібрання, жодне питання порядку денного не залишилося без розгляду, отже понад 40 питань підтримано депутатами.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь