Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2021 09:33
Кількість переглядів: 253

Шановні мешканці Кам’янської громади!

28 червня виповнюється двадцять п’ять років відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави документ – Конституцію.
За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Вже чверть століття вона гарантує українцям дотримання найголовніших прав людини – права на життя, свободу, особисту недоторканість, повагу до гідності та вільний розвиток. Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу. Тому ми маємо поважати і берегти Основний закон держави, який є спільною цінністю і надбанням українського народу.
У цей урочистий день я бажаю кожному жителю Кам’янської громади, щоб  повсюди панував світлий настрій, міцніло почуття гордості за свою країну,  щоб  Основний закон держави завжди вірно захищав ваші права і був запорукою стабільного і гідного життя у рідній країні.
 Добробуту нам усім, миру, добра і процвітання.


З Днем Конституції,  громадо!
З повагою, сільський голова Микола Костащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь