Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

День молоді в громаді!

Дата: 02.07.2021 14:10
Кількість переглядів: 251

Фото без опису        Серед тисяч інших свят, День молоді - унікальне та неповторне, адже молодість - це чудова пора кохання, перших злетів, перших самостійних рішень і досягнень. Це той натхненний період, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
    Тому, в неділю 27 червня, веселощі та урочистості заполонили Кам’янську громаду: під гучну музику, конкурси та змагання наша молодь своєю енергетикою заряджала всю громаду.
        Святкові заходи проходили біля Будинку Культури села Кам’яна, на стадіонах села Старі Бросківці та Михальча. Для гостей свята молоді і сім’ї «Сім’я – частинка раю на землі» діяли різні локації, а усі охочі могли долучитися до ігор та отримати подарунки. Також на святі усіх відвідувачів дивували талантами дитячий ансамбль «Дзвіночки» та вихованці духового оркестру під керівництвом Березовського Михайла.
Під час свята працювали також дитячі атракціони, на яких розважалися найменші жителі громади. Окрім того, для фіксації  святкових моментів, діяли фотозони. 
         З метою залучення молоді до занять спортом, пропаганди здорового способу життя серед мешканців громади були організовані волейбольний та футбольний турнір. У запеклій боротьбі під час волейбольного змагання перемогу здобула команда села Михальча. На другу сходинку п’єдесталу посіла команда села Снячів. Бронзу змагань отримала команда з села Кам’яна.
        Вечірня частина святкування включала молодіжний вечір «Подаруй мені квіти»  та святкову дискотеку, які додали незабутніх вражень і створили атмосферу яскравого дійства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь