Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Для участі у ЗНО не забудьте вчасно оформити ID-картку

Дата: 20.01.2022 10:58
Кількість переглядів: 274

Фото без описуЗвертаємо увагу осіб, які планують участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, на необхідність своєчасного оформлення паспорта громадянина України у вигляді пластикової картки. 
Нагадуємо, що на період дії загальнодержавного карантину паспорт громадянина України у вигляді ID-картки можна оформити у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від реєстрації місця проживання.
Більше інформації щодо  порядку, вартості та термінів оформлення паспорта  громадянина України у вигляді ID-картки можна знайти тут: https://cutt.ly/gIWM9n9  .
Адреси та контакти територіальних підрозділів Чернівецької області за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .
Скористайтеся можливостями сервісу «Електронна черга» або чат-ботів ДМС у «Viber» та «Телеграм»  (https://dmsu.gov.ua/services/online.html) для бронювання місця у черзі для отримання зазначеної адмін-послуги. 
За допомогою чат-ботів та сервісу «Перевірка стану оформлення документів»  (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html ) ви зможете відстежувати в режимі онлайн всі етапи оформлення свого паспорта аж до моменту отримання. 


З усіх питань щодо оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки також телефонуйте на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер: 0372-55-04-61.

 


Управління ДМС у 
Чернівецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь