Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Громадське опитування підтвердило результативність роботи ДМС в умовах воєнного стану

Дата: 31.08.2022 13:23
Кількість переглядів: 149

Фото без описуРобота в умовах воєнного стану передбачає подолання чималих труднощів, ризиків та проблем. Однак міграційна служба вже через кілька тижнів від початку вторгнення рф на територію України відновила роботу у тих регіонах, де це було технічно можливо та не створювало небезпеки для співробітників та відвідувачів. 
В цей період керівництвом ДМС було прийнято ряд важливих рішень, що спрощували громадянам доступ до оформлення паспортних документів, тож переважна кількість наших відвідувачів залишилися задоволеними рівнем інформування населення та надання адміністративних послуг громадянам.
Про це свідчать результати громадського опитування, проведеного на сервісі https://dmsu.gov.ua/services/votes.html на сайті ДМС України в період від 22 лютого по 30 червня 2022 року.  
Загалом за допомогою сервісу було зареєстровано 3360 унікальних відгуків, з них 28 – від мешканців Чернівецької області. При цьому майже 92 % респондентів залишили позитивні відгуки щодо найбільш затребуваних в умовах воєнного стану послуг – оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. 
Понад 96% опитаних респондентів вказали, що від них не вимагали документів, які не передбачені законодавством, понад 95% повідомили, що від них не вимагали при отриманні послуг платежів, не передбачених законодавством. Понад 90% респондентів вказали, що у І півріччі 2022 року підрозділи ДМС дотримувалися строків виконання послуг, про які було повідомлено під час приймання документів.


Управління ДМС у
Чернівецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь