Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО В ЗАСТОСУНКУ «ДІЯ» НЕ ВІДОБРАЖАЄТЬСЯ ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ?

Дата: 14.10.2022 10:06
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

За результатами співпраці Міністерства цифрової трансформації України та Пенсійного фонду України  пенсійне посвідчення стало доступним для громадян у вигляді цифрового документа в мобільному застосунку «Дія».

 

Електронне відображення пенсійного посвідчення зявляється у тих, кому посвідчення видане після 2014 року. Пенсійне посвідчення одержувача пенсії за віком підтягнеться в «Дії» автоматично, одержувачам інших видів пенсій необхідно завантажити посвідчення самостійно.

 

Пенсіонерам, які отримували пенсійні посвідчення у вигляді книжечки, для можливості відображення в «Дії» слід замінити документ старого зразка на новий, звернувшись до Пенсійного фонду України online (через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Фонду) або до будь-якого з сервісних центрів Фонду.

 

Електронне відображення пенсійного посвідчення має таку ж юридичну силу, як і пенсійне посвідчення, отримане в органі Пенсійного фонду України та підтверджує призначення пенсії.

 

Тобто у разі відсутності пенсійного посвідчення в «Дії»  необхідно завантажити документ в застосунок самостійно або ж замінити наявне посвідчення, звернувшись до Пенсійного фонду України online (через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Фонду) чи до будь-якого з сервісних центрів Фонду.

 

Відповіді на питання щодо електронного пенсійного посвідчення в застосунку «Дія» можна також знайти у відеоматеріалі ПФУ за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=edBBex7NmKk&t=4s


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь