Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ПЕРШ НІЖ ПОДАВАТИ НА ОЦИФРУВАННЯ СКАНОВАНІ КОПІЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ, РЕТЕЛЬНО ПЕРЕВІРТЕ УСІ ЗАПИСИ

Дата: 14.10.2022 10:07
Кількість переглядів: 96

Фото без описуДля подання сканованих копій сторінок трудової книжки необхідно ретельно перевірити кожний запис. Першочергово слід звернути увагу на правильність запису паспортних даних (прізвища, імені та по батькові) та записів про їх зміну (за наявності); наявність підпису власника трудової книжки й  підпису і печатки закладу, який вніс перший запис.

Звертаємо увагу застрахованих осіб та роботодавців на важливість дотримання нормативних вимог до формату подання сканованих копій трудових книжок. Зокрема, копії сторінок потрібно подавати в хронологічному порядку, вони повинні мати чітке кольорове зображення обсягом до 1 МБ. 

Закликаємо роботодавців потурбуватись про пенсійне майбутнє своїх працівників, убезпечивши їх від несподіваних клопотів при призначенні пенсії з настанням відповідного віку. Щоб заздалегідь впорядкувати і перевести документи про трудову діяльність в електронний формат, потрібно подати скановані копії трудових книжок через особистий кабінет на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду (https://portal.pfu.gov.ua). Переглянути відеоматеріал з покроковою інструкцією, можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=xu6ROJu1j8o


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь