Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

443 переселенці знайшли роботу на Буковині

Дата: 28.10.2022 10:23
Кількість переглядів: 116

З початку військовий дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися 2420 внутрішньо переміщених осіб. Фахівці служби зайнятості допомогли знайти роботу для 443 осіб.  Продовжують отримувати послуги обласної служби зайнятості  3380 безробітних осіб цієї категорії.

  • З 24 лютого 2022 року  у філіях обласного центру зайнятості отримали статус безробітного 1340 осіб, перереєструвалися з областей, в яких йдуть бойові дії – 907, також  300 переселенців зареєструвалися та отримали статус безробітного через додаток Дія. Фахівці служби зайнятості допомогли розірвати трудові відносини  для понад сотні осіб цієї категорії, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості  Любов Кожолянко.

Найбільше ВПО знайшли роботу у Чернівцях – 328 осіб, 19 – на Новоселиччині, 17 – на Хотинщині, 15 – на Сторожинеччині, по 11 осіб на Вижниччині та у м.Новодністровськ,  решта –  в  інших громадах області.

Вимушено переміщені особи працевлаштовані у медичні заклади області,  комунальні підприємства та підприємства, які займаються виробництвом. Також  працюють у навчальних закладах, на підприємствах малого та середнього бізнесу, які займаються оптовою та роздрібною торгівлею, виробництвом хліба та хлібобулочних виробів, виробництвом текстильних виробів технічного та промислового призначення, а також у закладах сфери послуг.

З актуальною базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь