Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Кам’янська територіальна громада відправила гуманітарний вантаж для людей, які постраждали від війни

Дата: 30.06.2023 11:33
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Сьогодні, 30 червня 2023 року, Кам’янська територіальна громада відправила гуманітарний вантаж для людей, які постраждали від війни та для наших захисників, які знаходяться на Херсонщині. Майже 6,5 тон продуктів харчування, солодощів, домашньої випічки, води та речей першої необхідності поїхали до Херсону та територіальних громад, які потрапили в зону затоплення і переживають важкі наслідки підриву армією рф Каховської ГЕС.

Неоціненною є допомога, яку надають небайдужі мешканці Кам’янської громади та наші постійні партнери з Магальської громади та Румунії, які допомогають коштами та провізією, а також речами першої необхідності. Щиро вдячні кожному за постійну та невпинну роботу з забезпечення гуманітарною допомогою. Дякуємо приватним підприємцям Кам’янської громади, які закупили та передали воду та солодощі; жіночому батальйону та пані Сільвії, які організували випічку домашніх солодощів та хлібу; пекарні «Кадекс»; небайдужим жителям Магальської громади за 540 упаковок питної води та солодощі і каву для наших захисників; Дудику Станіславу та хлопцям, які знаходяться в Англії за одяг, памперси та продукти харчування. Хай Господь вам сторицею віддячить за ваше добро та підтримку.

Щиро вдячні Домніці Данилюк, Івану Комариці та Вірі Михайлюк за їх самовіддану роботу та організацію даної поїздки, а також водіям Станіславу Дудику, Сергію Глинському та Михайлу Ткачуку. Хлопці на власному транспорті здійснюють доставку гуманітарного вантажу до Херсонської області.

Разом ми сила!

Від імені Кам’янської сільської ради щиро дякуємо всім хто не втомлюється допомагати.

З повагою, сільський голова Микола Костащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь