Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

За три квартали місцеві бюджети Буковини за рахунок податкових надходжень поповнились більше ніж на 4,7 млрд грн

Дата: 16.10.2023 08:19
Кількість переглядів: 39

Фото без описуУпродовж січня - вересня 2023 року до місцевих бюджетів Чернівецької області надійшло понад 4717,8 млн гривень податків та зборів, це перевищило показник аналогічного періоду 2022 року на 922,6 млн гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак.

Основною фінансовою частиною доходів місцевих скарбниць краю, понад 72,3 відсотки, є податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 3410,2 млн грн.

Вагомою складовою наповнення місцевих бюджетів став єдиний податок, платники якого додали до місцевого бюджету 561,8 млн грн. Ще одним вагомим внеском в місцеві бюджети краю є майнові податки, платежі від якого склали 536,5 млн грн. Передусім це плата за землю – 395,3 млн грн, податок на нерухоме майно – 140,1 млн грн. та податок на транспорт – 1,1 млн грн.

Також, ще одним елементом забезпечення фінансової стабільності місцевих громад є акцизний податок з роздрібного продажу, сума надходжень по якому склала 88,8 млн грн.

Крім того бюджети територіальних громад від бізнесменів Буковини отримали податку на прибуток – 46 млн грн, плату за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального в сумі 12,6 млн грн, за користування лісом, надрами й водою – 25,4 млн грн, інші надходження склали – 15,7 млн грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь