Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Ні фальсифікату: Щоб пересвідчитись у легальності походження алкоголю чи тютюну буковинці можуть самостійно перевірити акцизну марку

Дата: 27.11.2023 09:53
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області закликають буковинців долучитися до контролю за реалізацією алкоголю та цигарок, щоб захистити себе від купівлі фальсифікованої чи контрафактної продукції.

Перевіряти легальність походження алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також здійснювати громадський контроль за обігом підакцизних товарів можна на сайті Державна податкова служба України за допомогою  електронний сервіс «Пошук акцизної марки», який працює за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/registers/mark.

Даний сервіс дає можливість самостійно визначити дату видачі марки акцизного податку, а також суб’єкта господарювання, який її отримав. Перевірити марку акцизного податку можна двома способами – через зчитування QR-код або в ручному режимі.

 У разі неможливості зчитування QR-коду за суб’єктивними причинами (розірвано код, зам’ята тощо), інформацію можна перевірити в ручному режимі. Для цього необхідно увійти до відкритої частини Електронного кабінету, або скористатися офіційним вебпорталом ДПС: у розділі «Електронний кабінет» обрати розділ «Реєстри» та перейти до сервісу «Пошук марки акцизного податку», де необхідно заповнити всі зазначені поля.

Якщо інформація в сервісі відсутня, це може свідчити про фальсифікований товар. У такому випадку громадянин може повідомити про ймовірні порушення через чат-бот «StopViolationBot» у месенджері Telegram, або ГУ ДПС у Чернівецькій області на електронну  адресу cv.official@tax.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь