Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

До буковинських центрів обслуговування за отриманням адміністративних послуг зверталися 85738 платників податків

Дата: 24.11.2023 09:54
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Протягом січня – жовтня 2023 року до територіальних Центрів обслуговування Чернівецької області для отримання адміністративних послуг зверталися 85738 платників податків.

Платникам слід знати, в Чернівецькій області обслуговування платників здійснюють 13 сервісних центрів, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. В переліку адміністративних послуг налічується 81 послуга, що надається Головним управлінням ДПС у Чернівецькій області. Ознайомитись з переліком можна на сайті у рубриці > Головна>Діяльність>Адміністративні послуги: https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Фахівці податкового відомства Буковини нагадують, податкова служба пропонує зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет. Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Центри обслуговування платників податків, які функціонують при державних податкових інспекціях  працюють згідно регламенту:  з понеділка по четвер з 08:30 до 17:15; п’ятниця -  з 08:30 до 16:00; обідня перерва – з 12.30 до 13.00.

Також буковинці можуть застосовувати мобільний застосунок «Моя податкова». Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

«Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем. У розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про: адресу реєстрації та фактичне місце проживання; обʼєкти оподаткування; обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР); стан розрахунків з бюджетом.

 У розділі «Послуги» доступно: направлення запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів; подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка). У розділі «Повідомлення» доступні: квитанції; відомості з Державного реєстру фізичних осіб платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків; інформація з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору; листи контролюючого органу. Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь