Кам’янська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Важливо: Не зустрічайте Новий Рік з податковими боргами

Дата: 27.12.2023 08:55
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області закликають платників області по можливості погасити всі борги зі сплати податків: особливо це стосується майнових податків- плати за землю та податку на нерухомість.

Податківці радять дотримуватися найправильнішої прикмети - Новий рік не годиться зустрічати з боргами. Потрібно повернути усі, якщо цього не зробити, то будете у боргах весь наступний рік.

З метою вчасного погашення існуючого податкового боргу податківці рекомендують платникам податків, як фізичним, так і юридичним особам, отримати інформацію про суму заборгованості, вид податку та підстави виникнення податкового боргу скориставшись сервісом – Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua).

Здійснити звірку розрахунків можна і в Центрі обслуговування платників податків за місцем реєстрації платника, або через мобільний застосунок від ДПС «Моя податкова» (Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS).

Також, для уточнення інформації про податкові борги та отримання консультацій можна звертатися до фахівців управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Чернівецькій області за телефонами: 0372(545635); 0372 (545015). Фахівці зорієнтують у способах погашення та умовах відстрочення, у тому числі під час дії воєнного стану.

Крім того, отримати інформацію про наявність податкового боргу перед місцевими бюджетами можна і в територіальних громадах.

Країні потрібні фінансові надходження на оборонні видатки та фінансування державних соціально-економічних програм – погасіть борги перед бюджетами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь